Connect with us

Астро

Финансови загуби за Близнаци, нова работа за Козирог

Публикувана

на

ОВЕН
Не се затваряйте в себе си, когато ви е тъжно, обърнете се към любовта, тя ще ви зарежда с вълнения и добри очаквания. Ще бъдете настроени на нежна и романтична вълна. Ще имате нужда да чуете от близките си колко държат на вас, дори и да докажат обичта си с конкретни действия. Промените, към които се стремите, могат да не ви се харесат, за това обмисляйте добре действията си. Разместванията на работното място ще се отразяват на навиците и възнаграждението ви. Ако новите условия не отговарят на очакванията ви, изразете несъгласието си, като изтъкнете логични аргументи в своя подкрепа.

ТЕЛЕЦ
Съсредоточете се върху преките си занимания и не давайте израз на вътрешното си напрежение, защото често то има негативно отражение върху заобикалящия ви свят. Ще упражнявате находчивата си мисъл и действия върху нови проекти, бизнесът продължава да заема централно място в ежедневието на онези от вас, за които този приоритет е на първо място. Активността ви ще послужи за пример на онези, които се нуждаят от мотивация, за да запазят равновесието в живота си. В сътрудничество с други, ще планирате бъдещи начинания. Нечие специално внимание ще стопли душата ви, може би начало на романтична връзка или вълнуващи преживявания.

БЛИЗНАЦИ
Без да губите времето си в излишни приказки, ще се съсредоточите върху набелязаните си цели и ще ги следвате. Такива и други перспективни идеи ще определят хода на делата ви и през следващите дни. Новите развития ще са в няколко посоки, като за някои те ще са насочени в бизнеса, което включва и промяна на дейността. Съпътстващото го напрежение ще ви подтиква да търсите и други пътища, без да се обвързвате с хора или финанси. За това и загубите ви ще са сведени до минимум, но почти е сигурно, че без такива няма да се разминете.

РАК
Мнението на професионалистите е важно за работата ви, не го пренебрегвайте. Така ще ускорите процесите, отнасящи се до професионалното ви развитие. Любимите ви занимания и хора ще ви помогнат да се освободите от стреса, който на моменти ви идва в повече. За себе си изберете тихо място за отдих, необезпокоявани от излишен шум и хора. Колебанията ви по отношение на конкретна стъпка могат да ви забавят и да пропуснете отлична възможност за себе си. Направете необходимото, за да върнете до себе си човека, който много ви липсва през последните дни.

ЛЪВ
Постоянството в делата ви ще се прояви в добри резултати, които ще последват и през следващите дни. Без излишни емоции ще се справите с възникващите затруднения и с прагматичен подход ще продължите напред. Предизвикателствата в професионалната сфера ще събуждат у вас нова енергия и упорство, с каквито винаги сте подхождали към новостите в живота ви. Амбицирани сте да покажете повече от качествата си и ще успеете, каквото и да ви струва това. Само не прехвърляйте умората и напрежението си в отношенията с интимния ви партньор и семейството.

ДЕВА
Днес заложете на сигурното, а риска оставете само за в краен случай. Пропорционално на усилията ви ще бъдат и резултатите. Добре преценете и разпределете времето си. Животът ви ще е изпъстрен с емоции, които често ще ви подтикват към бързи решения. Предстоящо пътуване ще ви се отрази освежаващо. Ако ваканцията ви сега започва, не се притеснявайте за нищо. Очакват ви няколко безгрижни дни. Любовта и романтиката ще владеят мислите и поведението ви. Ще се радвате на повишен интерес от страна на противоположния пол и няма да ви бъде трудно да привлечете вниманието.

ВЕЗНИ
Хората ще виждат красивото във вас, вие също ще търсите доброто и хармоничното у другите и това ще ви помогне да заздравите съществуващите вече взаимоотношения или да изградите нови. Така че в никакъв случай не се затваряйте вкъщи – излизайте с приятели, забавлявайте се и посещавайте места, на които се чувствате добре – така ще имате най-голям шанс да срещнете интересни хора и дори потенциален партньор. Ако пък вече сте обвързани, гледайте да не пренебрегвате партньора си заради собствените си изяви – сега е много подходящо време да му покажете привързаността и любовта си.

СКОРПИОН
Денят е особено благоприятен за вас, ако се занимавате с дизайн, изкуство или мода. Заетите в областта на правото също може да очакват постижения в работата. Каквато и да е професията ви обаче, ще осъществявате контакти с лекота и ще водите по-умело преговори, защото ще успявате да се поставяте на мястото на другата страна – човек или организация. Много от вас ще усетят желание да блеснат пред света. Денят ви дава шанс да покажете на света талантите си, да се изявите и да получите овации. Използвайте това позитивно влияние, особено ако работите по някакъв творчески проект.

СТРЕЛЕЦ
Във връзка със започнал процес, събитията ще се развиват динамично и от разумните ви ходове ще зависи и успехът ви. Вкъщи запазете добрия тон, бъдете по-сговорчиви и добри. Довършете своето творение и го покажете на света, защото сега шансът то да бъде оценено подобаващо е доста голям. Денят е много добър за посещение на светски събирания и културни събития. Не отказвайте подобни прояви – шансът да ви забележат е доста голям, а и може да научите нещо, което ще бъде от полза за бизнеса и за работните ви проекти. Контактите ви са важни, така че не ги пренебрегвайте.

КОЗИРОГ
През днешния ден ще получите отговор на въпроси, които занимават мислите ви от известно време. Тези въпроси може да засягат както кариерата ви като цяло, така и определени служебни отношения – с бизнес партньор, шеф, колеги или подчинени. Денят е много подходящ да осмислите възможностите си за развитие в професията и да поемете нов курс, ако решите, че сегашният не ви удовлетворява. Някои от вас може да започнат нова работа, други ще получат повишение, а трети ще имат шанс за развитие в рамките на поста, който заемат. Добре ще е, ако споделите притесненията си със свой близък и чуете и неговото мнение.

ВОДОЛЕЙ
Възможно е днес да се почувствате неуверени в някое свое действие, но не бива да позволявате това да диктува поведението ви. В личен план сте доволни от отношението към вас. Не изпитвате трудности в общуването си с различни хора, което ви прави доста популярни на място, на което попадате. Ако обаче сте стигнали до извода, че положението в работата не ви удовлетворява, нищо чудно да се ориентирате към по-сериозна промяна, която ще имате шанс да осъществите в близко бъдеще. Въпросът, който е добре да си зададете, е дали настоящата ви работа и позиция ви дава възможност да реализирате своите способности.

РИБИ
Все още имате шанс да споделите с шефа или колегите си своите очаквания и да проведете разговор, който ще бъде както във ваш интерес, така и в интерес на фирмата или организацията. Ако работите за себе си, денят може да бъде изключително продуктивен за вас, защото работа няма да ви липсва и ще докажете своята компетентност. Впрегнете всичките си сили и изпълнете колкото се може повече от служебните си ангажименти. Проведете нужните срещи, говорете с когото трябва, намерете подходящите хора и не се отдавайте на мързел. Положените усилия ще дадат добри резултати и ще ви се отплатят.

art-twig.bg

Advertisement

Facebook

Календар

юни 2024
ПВСЧПСН
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930