Connect with us

Астро

Дневен хороскоп за 28.08.2023 г.

Публикувана

на

1horoskop oven

ОВЕН (21 март – 20 април)

Не е препоръчително да изследвате под микроскоп, недостатъците на хората наоколо. Вие също сте далеч от съвършенство, така че бъдете по-честни в това отношение. Това което ви пречи да работите, днес ще ви бъде от помощ. Изненадващо, дори рутинните задачи ще способстват за подобряване на финансовата ситуация. Бъдете внимателни, по време на път.

 

horoskop telec

ТЕЛЕЦ (21 април – 21 май)

Днес във всичко, ще ви помагат приятелите. Някои от тях, може да ви дадат алтернативни идеи за финансовите проблеми. В личната сфера, не всичко ще е гладко, но ако сте по-отстъпчиви и безкористни, всичко ще е наред. В семейния живот не търсете виновни, помислете може би вие създавате сами проблемите.

 

horoskop bliznaci

БЛИЗНАЦИИ (22 май – 21 Юни)

Днес трябва задължително да изпълните всичко, което сте обещали. Особено ако се отнася за децата или близките. Отложете временно работата и новите проекти и се заемете с разрешаването на конфликтите. Ако сте притеснени за нещо, от гледна точка на здравето, тогава не трябва да отлагате посещението при лекар. Възможни са сериозни усложнения.

 

horoskop rak

 РАК (22 юни – 23 юли)

Прекрасен ден, за да внесете красота в ежедневието и да се погрижите за здравето. Ако не сте обременени с работа, тогава може да посетите козметик, да си направите прическа или масаж. Опитайте се, да не бъдете прекалено активни в личния си живот. Не променяйте нищо, само ще си загубите времето. Пътуванията, ще бъдат успешни.

 

horoskop lav

ЛЪВ (24 юли – 23 август)

Трябва да бъдете по-активни в общуването с противоположния пол. Това ще помогне драстично да промените личния си живот и да започнете бурен роман. Семейните трябва да бъдат изключително внимателни, в изказванията си по-адрес на близките. Не е изключено, в пристъп на гняв и недоволство, да кажете такива неща, за които да съжалявате по-късно.

 

horoskop deva

ДЕВА (24-ти август – 23 септември)

Очаква ви ден на успешни открития и изключителни постижения. Сега не е време за почивка, така че работете и не се отпускайте. Ако в сферата на любовта, сте успели да се сбогувате с илюзиите, тогава ще бъдете наистина щастливи. За съжаление, нищо положително не може да се каже за финансовото ви състояние, прекалено сте разточителни.

horoskop vezni

ВЕЗНИ (24 септември – 23 октомври)

Трябва да започнете да реализирате, дългогодишните си планове. Дори да са стари и неактуални, въпреки това се заемете с тях. В личния живот, мислите, че всичко върви добре. Всъщност, връзката с любимия е твърде напрегната. Време е да проведете един с друг, откровен разговор. Вечерта чакайте, приятна изненада от роднини.

 

horoskop skorpion

СКОРПИОН (24 октомври – 22 ноември)

Външните обстоятелства, ще ви принудят да се отклоните от предвидения път. Дори ако сте ужасно уморени от притеснения и проблеми, ще трябва да ги решите сами. Амбициозните планове в семейния живот, лесно може да поставите върху раменете на други хора. Ако продължавате да действате необмислено, в отговор ще получите не похвали, а обвинения и упреци.

 

horoskop strelec

СТРЕЛЕЦ (23 ноември – 21 декември)

Очаква ви ден на такива огромни възможности, че лесно ще забравите за дребните неща и по-уверено ще погледнете на живота. Възможна е рязка смяна на местожителството или нова работа. Най-важното е да бъдете по-настоятелни и да не показвате публично слабостите си. Приятна изненада чакайте от избраника, която ще ви донесе много емоции и радост.

 

horoskop kozirog

КОЗИРОГ (22 декември – 20 януари)

Днес ще бъдете недоволни от всичко, което се случва наоколо. Дори приятните малки неща няма да ви развеселят и всичко ще е толкова тъжно и скучно. Приятелите и роднините, няма да ви познаят. Във финансовата сфера трябва повече да се довериявате на себе си, а не на бизнес партньорите. Вечерта се откажете, от мазни и солени храни.

 

horoskop vodolei

ВОДОЛЕЙ (21 януари – 19 февруари)

Очаква ви радостен ден, но само ако ехото от миналото не предизвиква мрачно настроение. Опитайте се да бъдете по-реалистични и не се занимавайте с неща, които не може да промените. Промяната на ситуацията ще бъде от полза, особено на работното място. Не пречи да се отървете от това, което ви пречи да живеете пълноценно и да общувате с хората.

 

horoskop ribi

 РИБИ (20 февруари – 20 март)

Трябва да се съсредоточите върху действията си, а не върху думите, които казвате по адрес на приятели и роднини. Ако сте наранили някого, помолете за прошка. Днес е труден ден в емоционален план, не влизайте в конфликти. От смели решения ще се нуждаете в бизнеса. Ако трябва да инвестирате, не бъдете стиснати в това отношение.

art-twig.bg

Advertisement

Facebook

Календар

май 2024
ПВСЧПСН
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031