Connect with us

БулевАРТ

Развръзката: Денис Топал на разпит при Калин. Ще заживеят ли заедно Симо и Вики ?

Публикувана

на

Калин се самопонижава в службата, премествайки се в отдел “Убийства”, където е подчинен на Димитър Черкезов. Но никакво кариерно его няма значение за него, когато на карта е поставен животът на близък човек. Следователят силно се надява, че като е по-близо до официалното разследване на СДВР, ще увеличи шансовете си да открие изчезналия Борис навреме. На тази единствена цел той подчинява всички свои мисли и планове.

В новия отдел Калин е посрещнат радушно и дори се оказва, че има почитателка, която се възхищава на успехите му в отминали разследвания и на неговия аналитичен подход. С какво може да му бъде полезна и ще успее ли да я направи свой пряк съмишленик в разследването на Денис Топал?

Самият Топал е привикан на разпит от Калин, който е убеден, че версията на бизнесмена за изчезването на Борис е фалшива. Следователят се опитва да атакува Денис, за да пречупи неговото самодоволство и да изкопчи повече информация за най-важното, което го интересува. Ще има ли победител в словесния дуел и дали разпитът ще доведе до нови улики в разследването?

Лора е притисната до стената. Вестите за изчезналия Борис я смазват, а финансовите й затруднения вече стават непосилни. Тя има нужда от спешно решение, но дали е готова да жертва част от достойнството си? Случайно запознанство все пак успява да я разведри поне за кратко – тя среща непознато момиче, с което бързо намира общ език. За пръв път от доста време Лора общува с интересен събеседник. Коя е красивата жена и каква е историята й?

Симо съчувства на Виктория за отчайващото положение, в което се намира в момента. Той напълно разбира тежката ситуация, в която е изпаднала – не може да си позволи нищо, с майка й непрекъснато пестят, за да свържат двата края, а Вики е потисната и живее в постоянен страх заради преживяното домашно насилие. Симо се чуди как да облекчи страданията на съученичката си и спонтанно й предлага да дойде да живее временно в дома му, докато нещата се успокоят. Съгласно ли е момичето на такъв вариант и кой твърдо ще се противопостави на предложението?

vlastta.bg

Advertisement

Facebook

Календар

май 2024
ПВСЧПСН
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031